Bureaustoel HURRAY: Onze beste ergonomische bureaustoel!

Bureaustoel HURRAY: Onze beste ergonomische bureaustoel!

Onze nieuwe bureaustoel HURRAY is gemaakt om maximale ondersteuning en bewegingsvrijheid te bieden tijdens de werkdag. Met zijn unieke vorm en meerdere eenvoudig te gebruiken verstelmogelijkheden is deze stoel een ergonomische topper die het welzijn op de werkplek bevordert - wat wij graag “Happiness at Work” noemen. Geen wonder dat hij HURRAY heet!
Twee personen kijken naar ontwerptekening

De reis naar het ontwerpen van een echt duurzame bureaustoel

We begonnen aan een missie om het voor jou en je collega's gemakkelijker te maken om tijdens lange kantooruren correct en comfortabel te zitten. Ons doel was om de optimale duurzame bureaustoel te creëren - een stukje Scandinavisch design dat niet alleen de juiste ergonomische ondersteuning biedt, maar ook gemakkelijk te verstellen is en waar je veel plezier aan beleeft.

Samenwerking door experts

Het ontwerpen van nieuwe producten zit in ons DNA. Ongeveer 30% van ons assortiment wordt intern ontworpen en geproduceerd. Hierdoor konden we ons beproefde proces volgen, van haalbaarheidsstudie tot eindproduct. We streven er altijd naar om beter te worden en meer te leren, wat betekent dat het raadplegen van specialisten ons niet vreemd is. Tijdens het voorbereidende werk aan HURRAY leverde een ergonoom zijn bijdrage met kennis van anatomie en de basisprincipes van zitten. Pas daarna begon ons ontwerpteam met het schetsen van een nieuwe en betere zitoplossing, gebaseerd op de behoeften van het lichaam.

We werkten ook nauw samen met de Italiaanse fabrikant, die experts zijn in de functie en vorm van bureaustoelen. Ons doel was om een nieuwe bureaustoel te ontwikkelen met relevante, gebruiksvriendelijke functies, een comfortabele zitervaring en een aantrekkelijk exterieur. Door middel van discussies en het maken van schetsen hebben we een stoel ontwikkeld waarvan elk onderdeel goed doordacht en geschikt voor het doel is. Het was ook belangrijk voor ons om te testen hoe de details samenwerken om een ideaal geheel te creëren.

Ontwerp van bureaustoel op computer
Man  op bureaustoel aan bureau

Eenvoudig te verstellen voor een juiste houding

Een veelvoorkomende uitdaging is begrijpen hoe je een bureaustoel verstelt. We hebben er veel tijd en energie in gestoken om dit proces eenvoudig en snel te maken. Met onze HURRAY bureaustoel kun je moeiteloos een comfortabele en ergonomische zithouding vinden. Het kwaliteitsmechanisme wordt bediend door slechts twee hendels, waarmee je de kanteling, zitdiepte en zithoogte kunt instellen voor een optimale houding en een comfortabele hoek voor je knieën. De eenvoud zorgt ervoor dat je kunt profiteren van alle instelmogelijkheden die deze verstelbare bureaustoel biedt.

Duurzame bureaustoel met lichtgrijze bekleding

Een kwaliteitsstoel voor jarenlang comfort

Door onze eigen producten te ontwikkelen kunnen we elk aspect optimaliseren, van ergonomie en comfort tot duurzaamheid. We hebben HURRAY ontworpen met vervangbare onderdelen om een lange levensduur te garanderen. De stoel is gemaakt van kwaliteitsonderdelen die indien nodig kunnen worden vervangen, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd en de stoel jarenlang een betrouwbare metgezel op kantoor blijft.

HURRAY is niet alleen een slimme keuze voor vandaag, maar ook voor de toekomst. Met zijn lange levensduur is het een goede investering voor de lange termijn. Bovendien is het duurzame ontwerp zelfs aan het einde van de levenscyclus duidelijk, omdat alle onderdelen kunnen worden gerecycled. Je kunt de stoel dus niet alleen eenvoudig repareren om zijn levensduur te verlengen, maar als het zover is, kun je hem ook demonteren en recyclen. Nog een pluspunt van HURRAY!

De functie van de rugleuning

HURRAY bevordert gezondheid en welzijn vanaf het begin. Het unieke, taps toelopende ontwerp van de bovenrug maakt volledige schouderbeweging mogelijk en bevordert de bloedcirculatie in de nek, schouders en bovenarmen.

De vorm van de rugleuning is niet alleen uniek maar ook ondersteunend en volgt de natuurlijke S-bocht van de wervelkolom van de lenden- naar de borststreek. De licht holle vorm biedt extra ondersteuning en de hele rugleuning kan in hoogte worden versteld om ondersteuning te bieden waar je dat het meest nodig hebt. Dit maakt HURRAY een ideale moderne bureaustoel met lendensteun.

Zijprofiel van bureaustoel met beige bekleding
Bureaustoel van de voorkant met grijze bekleding
Bureaustoel HURRAY
Lachende vrouw staat naast bureau

Doordachte ondersteuning voor het hele lichaam

De neksteun, ontworpen om je nek te ondersteunen in plaats van de achterkant van je hoofd, is verstelbaar om aan individuele behoeften te voldoen. Ook de armleuningen zijn 4D verstelbaar: omhoog/omlaag, opzij, naar voren/achteren en in een hoek van voren naar achteren. Dit zorgt voor de juiste ondersteuning van de armen, ongeacht je positie, zodat de spieren in je nek, schouders en bovenarmen kunnen ontspannen.

Hand steunt op armleuning bureaustoel
Persoon die op een ergonomische bureaustoel zit en de hoogte van de stoel verstelt, met een bureau en laptop op de achtergrond

Stevige zitting voor maximaal comfort

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, biedt een stevig zitkussen betere ondersteuning op lange termijn. Om het comfort tijdens je werkdag te maximaliseren, hebben we voor HURRAY een dik, stevig kussen geselecteerd. De voorste rand van de zitting is afgerond om de druk op de achterkant van je knieën en dijen te minimaliseren. Deze combinatie zorgt ervoor dat HURRAY niet alleen een comfortabele bureaustoel is, maar je ook effectief ondersteunt gedurende de dag.

Een vanzelfsprekende keuze - nu en in de toekomst

Onze nieuw ontworpen en exclusieve ergonomische bureaustoel HURRAY is gemaakt om u en uw collega's de best mogelijke ondersteuning en bewegingsvrijheid te bieden tijdens de werkdag. Het tijdloze Scandinavische ontwerp en de uitstekende ergonomie kunnen het comfort, het welzijn en, als gevolg daarvan, de efficiëntie in uw kantoor voor de komende jaren verbeteren. HURRAY is de voor de hand liggende keuze voor wie op zoek is naar een moderne bureaustoel die voldoet aan de eisen van vandaag en de uitdagingen van morgen.

Open kantoorruimte met drie medewerkers aan bureaus, uitgerust met ergonomische stoelen en kantoorbenodigdheden
Twee personen in gesprek aan een vergadertafel in een kantoorruimte met ergonomische bureaustoelen
PS. Aanvullende keuzes
Als je je keuze hebt gemaakt, zijn er nog twee keuzes om te overwegen. Ten eerste de kleur van de afneembare bekleding, beschikbaar in zes kleuren. Ten tweede, of je de voorkeur geeft aan een hoge of lage rugleuning. Wat ga je kiezen?