Pakket
Productfoto

Meubelset VARIOUS + LANGFORD

1 tafel en 6 zwarte/antraciet stoelen

Art. nr.: 103434
  • Extra grote ronde tafel
  • Stevige, slijtvaste tafel
  • Moderne stapelbare stoelen
Modern meubelset met zes met stof beklede stoelen en een extra grote tafel. De tafel en stoelen zijn ideaal voor vergaderruimtes en kantines. De stoelen hebben een stijlvol, modern ontwerp en comfortabele gestoffeerde zittingen. Het tafelblad is gemaakt van slijtvast eikenhouten laminaat.
Kleur: Zwart/Antraciet
780,- €
Excl. BTW

Productinformatie

"Een stijlvolle meubelset die plaats biedt aan meerdere mensen! Deze veelzijdige tafel en stoelen zijn comfortabel, stijlvol en praktisch. Ze zijn ideaal voor kantines, vergaderingen en conferenties.

Het voordeel van de ronde tafel is dat u en uw collega's elkaar gemakkelijk kunnen zien wanneer u praat, of u nu een koffiepauze neemt of een creatief project bespreekt. De tafel is extra groot, wat ook betekent dat er veel mensen aan kunnen zitten. Het tafelblad is gemaakt van slijtvast, stijlvol eiken laminaat dat gemakkelijk schoon te maken is.

LANGFORD is een moderne stoel met de perfecte combinatie van een robuust ontwerp en een aantrekkelijke uitstraling. Hij is stapelbaar en de zitting is voorzien van een zacht gevoerd kussen voor extra comfort, wat het prettig maakt om er zelfs voor langere periodes op te zitten! Het is gewoon een stoel voor dagelijks gebruik."

Documenten

Dit pakket bevat