Pakket
Productfoto

Meubelset VARIOUS + LANGFORD

1 tafel en 4 zwart/antraciet stoelen

Art. nr.: 103184
  • Geschikt voor verschillende omgevingen
  • Moderne stapelbare stoelen
  • Stevige, gemakkelijk schoon te maken tafel
Veelzijdig meubelpakket met vier met stof beklede stoelen en een stijlvolle tafel. Het pakket is ideaal voor kleinere vergaderruimtes en kantines. De stoelen hebben een stijlvol, modern ontwerp en comfortabele gestoffeerde zittingen. Het tafelblad is gemaakt van slijtvast eikenhout.
Kleur: Zwart/Antraciet
529,- €
Excl. BTW

Productinformatie

"Een veelzijdige meubelset voor vier personen!

Deze tafel en stoelen zijn comfortabel, stijlvol en praktisch. De set is perfect voor kleinere vergaderruimtes en kantines.

VARIOUS is een veelzijdige, stijlvolle tafel ontworpen door AJ Products. Het ronde tafelblad maakt het gemakkelijk voor u en uw collega's om elkaar te zien terwijl u praat, of u nu een koffiepauze neemt of een creatief project bespreekt. Het tafelblad is gemaakt van slijtvast, stijlvol eikenhout dat gemakkelijk schoon te vegen is.

LANGFORD is een moderne stoel met de perfecte combinatie van een robuust ontwerp en een aantrekkelijke uitstraling. Hij is stapelbaar en de zitting heeft een zachte, gewatteerde kussen voor extra comfort, waardoor LANGFORD prettig zit, zelfs gedurende langere periodes! Het is gewoonweg een stoel voor dagelijks gebruik."

Documenten

Dit pakket bevat