Bureaus

Veelgestelde vragen over Bureau kopen? Bestel eenvoudig online

Hoe diep moet een bureau zijn?

Een standaard bureau is meestal ongeveer 600-800 mm diep.

Hoe hoog moet je bureau zijn?

De hoogte van je bureau moet aangepast zijn aan je lichaamslengte. Een algemene richtlijn is dat de hoogte van het bureau zodanig moet zijn dat je ellebogen in een hoek van 90 graden gebogen zijn wanneer je comfortabel aan je bureau zit.

Hoe groot moet een bureau zijn?

De grootte hangt af van individuele behoeften, maar het is goed om te beginnen met hoeveel ruimte je hebt en hoeveel werkruimte er nodig is.

Hoe hoog moet je bureau zijn als je staand werkt?

De hoogte van een zit-sta bureau moet je aan je lengte aanpassen, of je nu staat of zit. Je moet je onderarmen in dezelfde positie kunnen houden als wanneer je aan je bureau zit, zodat je onderarmen parallel zijn met het bureaublad.

Bureau kopen bij AJ Producten

Bureaus zijn een belangrijk onderdeel van elke kantooromgeving en kunnen een grote invloed hebben op de productiviteit en het werkplezier. Wil je een bureau kopen? Bij AJ Producten vind je een breed assortiment bureaus voor elke stijl en behoefte. Of je nu op zoek bent naar een klassiek bureau, hoekbureau of een in hoogte verstelbaar model, we hebben het allemaal.

Kies het juiste bureau voor je werkplek

Bij het kiezen van een bureau zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om de perfecte keuze te vinden. Een bureau kopen dat bij jouw specifieke eisen past, kan zorgen voor een efficiëntere en comfortabelere werkplek. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen.

Grootte en ruimte

Meet de ruimte waar het bureau komt te staan. Zorg dat het bureau past en niet te veel ruimte inneemt.

Functie en gebruik

Bedenk hoe het bureau zal worden gebruikt. Is het alleen voor jou of deel je het met anderen? Heb je extra opbergruimte nodig of is het een klein tafeltje waar alleen een laptop op past?

Ergonomie en comfort

Een in hoogte verstelbaar bureau voorkomt rug- en nekklachten. Het zit-sta bureau kan worden aangepast aan jouw lengte en wisselt makkelijk tussen zittend en staand werken. Lees meer over ergonomie en hoe je overbelasting kunt voorkomen.

Materialen en stijl

Moet het bureau passen bij andere meubels of juist een contrast vormen? Bureaus moeten praktisch zijn, maar kunnen ook een manier zijn om stijl toe te voegen. Kies een kleur, model en materiaal dat bij jou en je werkplek past.

Tip! Extra opbergruimte en kabelbeheer. Een bureau met slimme opbergmogelijkheden en kabelbeheer kan helpen om je bureau niet alleen opgeruimder en georganiseerder te houden, maar ook efficiënter om aan te werken. Lees meer over hoe je de opbergruimte van je bureau kunt optimaliseren!

Verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen bureaus beschikbaar. Ons assortiment bestaat uit:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ben je klaar om je werkplek te vernieuwen met een nieuw bureau? Neem contact op voor persoonlijk advies. Zo maken wij het gemakkelijk om het juiste bureau te kopen.

Heb je iets anders nodig voor je werkplek?

Een goede werkruimte is meer dan alleen een bureau. We helpen je ook met het kiezen van de beste bureaustoel. Of probeer een actieve stoel voor meer beweging. Heb je een zit-sta bureau? Dan is een anti-vermoeidheidsmat een slimme keuze. Vergeet niet een goede bureaulamp om hoofdpijn en vermoeide ogen te voorkomen!