Pakket
Productfoto

Pakketdeal FLEXUS: bureau

1600x800 mm, ladeblok met 3 laden, wit

Art. nr.: 151583
  • Inclusief deksel
  • Met mobiele basis
  • Stevige handvatten
Pakket met bijpassend bureau en ladenkast. Het bureau heeft een L-frame, een praktisch tussenschot en twee kabeldoorvoeren. De ladenkast is compact. Hij heeft wieltjes om hem gemakkelijk te verplaatsen en laden met centrale vergrendeling.
Kleur tafelblad: Wit
410,- €
Excl. BTW

Productinformatie

Voordelig bureaupakket voor op kantoor met producten uit de FLEXUS meubelserie. De serie kenmerkt zich door een klassiek ontwerp en slijtvaste laminaatoppervlakken. De producten zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar kantoormeubilair met een klassiek ontwerp dat voldoet aan alle eisen van een modern kantoor op het gebied van duurzaamheid en flexibiliteit.

Het bureau heeft een tijdloos ontwerp met een recht bureaublad en een L-frame van staal. Het frame is gepoedercoat in een discrete grijstint. De twee kabeldoorvoeren in het bureaublad helpen je om je bureau vrij van kabels te houden. Het modesty paneel eronder geeft je privacy en verbergt ook je kabels. Je kunt een kabelgoot toevoegen die je kabels nog netter houdt.

De lade-eenheid is compact en kan onder het bureau worden geschoven. Dit bespaart ruimte en geeft je gemakkelijk toegankelijke opslag. Omdat de lade-eenheid op wieltjes staat en aan alle kanten is gelamineerd, kun je deze ook vrijstaand in de kamer plaatsen. De vier wieltjes geven je de flexibiliteit die je nodig hebt. Twee van de wieltjes zijn geremd om te voorkomen dat de lade-eenheid uit zichzelf wegrolt. De laden hebben grijze aluminium handgrepen. Het slimme centrale vergrendelingssysteem vergrendelt alle drie de laden tegelijk en houdt de inhoud veilig en verborgen.

Documenten

Dit pakket bevat