Hoekbureaus

Veelgestelde vragen over Hoekbureau kopen? Bestel eenvoudig online

Wat is een hoekbureau?

Een hoekbureau is een bureau dat L-vormig is en bijzonder geschikt om in hoeken te plaatsen.

Welke verschillende soorten hoekbureaus zijn er?

Bij AJ Producten hebben we hoekbureaus met zowel vaste als in hoogte verstelbare standaards, in verschillende maten, modellen en kleuren.

Hoe kies je de juiste maat van een hoekbureau?

Begin met de grootte van je ruimte en je behoeften aan werkruimte. Pas het formaat hoekbureau daarop aan.

Ontdek onze ruime keuze aan hoekbureaus

Krijg een extra grote werkruimte met een praktisch hoekbureau! We hebben een ruim aanbod van zowel vaste als in hoogte verstelbare hoekbureaus, zodat je een optie kunt vinden die bij je past. Je kunt kiezen tussen verschillende maten, met of zonder frontpaneel, enz. Met een L-vormig bureau is de werkruimte groter, maar je krijgt ook een betere ergonomie omdat je dichter bij het tafelblad komt en steun krijgt voor je onderarmen.

Voordelen van hoekbureaus

Een hoekbureau is een slimme oplossing om de ruimte op je werkplek te optimaliseren. Door het bureau in een hoek te plaatsen, kun je de ruimte die anders ongebruikt zou blijven, effectief benutten. Dit creëert een open en ruime werkomgeving zonder onnodige ruimte in te nemen. Hoekbureaus kunnen natuurlijk ook in het midden van een ruimte worden geplaatst als er genoeg ruimte is - of een eiland van meerdere bureaus voor jou en je collega's.

Een ander voordeel van hoekbureaus is dat ze mogelijkheden bieden voor opbergen en optimale bureauopslag. Hoekbureaus kunnen gemakkelijk worden aangevuld met bijvoorbeeld een ladeblok onder het bureau omdat er voldoende extra ruimte is.

Waar op letten bij het kopen van een hoekbureau

Bij het kiezen van een hoekbureau voor je werkplek zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om de perfecte keuze te vinden.

Grootte en ruimte

Een hoekbureau is ontworpen om hoekruimte optimaal te benutten. Voordat je een hoekbureau koopt, is het belangrijk om de ruimte op te meten waar je het bureau wilt plaatsen. Vergeet niet om ook rekening te houden met deuren, ramen en ander meubilair in de ruimte.

Ergonomie en comfort

Een gebogen tafelblad heeft verschillende ergonomische voordelen: het ondersteunt je onderarmen terwijl je werkt en ontlast je schouders terwijl het je dichter bij het tafelblad brengt, wat je helpt om een goede houding te behouden. Houd er rekening mee dat een te groot hoekbureau ervoor kan zorgen dat je meer moet strekken en draaien, wat je rug en schouders kan belasten.

Model en accessoires

Het kiezen van een hoekbureau met de juiste functies en accessoires kan je werkdag efficiënter en comfortabeler maken. Heb je kabelgaten of bureauschermen nodig? Er zijn veel opties en voordelen om uit te kiezen.

Tip! NOVUS hoekbureau. Wil je een hoekbureau maar dan in een heel compact formaat? Ons driehoekig en in hoogte verstelbaar NOVUS bureau past perfect in een hoek of in een eiland met anderen, als een klavertjevier.

Neem contact op voor meer informatie

Als je klaar bent om je werkplek te vernieuwen met een hoekbureau, dan zijn wij er om je te helpen. Neem contact met ons op voor advies op maat, zodat je de beste oplossing krijgt voor je behoeften.

Heb je iets anders nodig voor je werkplek?

Een goede werkplek is meer dan alleen een bureau. We helpen je graag op weg naar de beste bureaustoel voor jou of hoe je ergonomisch kunt werken om RSI te voorkomen. Met de juiste bureau accessoires haal je het beste uit je bureau - en vergeet een bureaulamp niet om hoofdpijn en vermoeide ogen te voorkomen!