Pakket
Productfoto

Kantinepakket SANNA + ORLANDO

Ø1100 mm tafel, berken + 5 stoelen, zwart

Art. nr.: 118234
  • Stapelbare stoelen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Aluminium-grijs frame
Praktische meubelset bestaande uit een zeer stabiele tafel met een rond blad en vijf stapelbare stoelen met zittingen van duurzaam hogedruklaminaat.
Kleur: Zwart
Dit product is niet meer verkrijgbaar.
Bekijk alle Kantine combideals hier

Productinformatie

Een praktische, eigentijdse en stijlvolle meubelset voor kantines, schoolkantines, cafés en andere omgevingen waar robuuste, onderhoudsvrije en gemakkelijk afneembare meubels nodig zijn. De gezelligheid van het ronde tafelblad bevordert de interactie tussen mensen die rond de tafel zitten. De zitschalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om te coördineren met andere meubels.

Deze stevige tafel kan zware omstandigheden aan. Het tafelblad is gemaakt van beuken laminaat, wat een glad, hard en krasbestendig oppervlak biedt. De tafel wordt ondersteund door een aluminiumgrijs, poedergecoat kruisframe gemaakt van platte ovale buizen. Het frame is aan de basis gebogen om het gemakkelijker te maken om onder de basis schoon te maken met een stofzuiger en dweil. De tafel is uitgerust met verstelbare voeten zodat hij stevig kan staan op ongelijke vloeren.

De stoelen hebben een slank en stijlvol ontwerp. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van hogedruk laminaat, wat een praktisch, hard en duurzaam oppervlak biedt dat gemakkelijk af te nemen en schoon te houden is. De afgeronde voorkant van de zitting vermindert de druk op de achterkant van de dijen en bevordert de bloedcirculatie in de benen. De rugleuning heeft drie decoratieve uitsparingen, die ook dienen als handgrepen om de stoel op te tillen. Het T-frame is gemaakt van aluminiumgrijs, poedergecoat buisvormig staal. De poten staan op zwarte glijders ter bescherming van de vloer. De stoelen zijn stapelbaar voor gemak bij het schoonmaken van de vloer en opslag.

Documenten

Dit pakket bevat